10 kilo afvallen in een maand dat was mijn doel

 

Hoe Ik 3,2 Kilo Verloor In Een Week… En Daarna 10 Kilo Binnen Een Maand. Door Middel Van Een Gezonde Gewoonten Plan  Die ik Bij Toeval Ontdekte.

 

 

Klik Hier En Ontdek de Gezonde Gewoontes! “19 simpele (voedings)gewoontes die je slank maken en houden”

 

 

Mijn naam is Peter Mulder.

Ik ben er van overtuigd, dat mijn verhaal je zal stimuleren en helpen om een behoorlijke hoeveelheid gewicht te verliezen (mijn verhaal staat niet op zich, er zijn honderden die een uitmuntend resultaat hebben behaald).

Ben jij op zoek naar een afval methode waarbij je geen honger gevoel hebt? Waarbij je lekker kan gaan eten? Je geen lange cardio hoeft te doen? Dan is het belangrijk dat je deze pagina heel goed leest.

.

peter

peter

 

 

Dit is mijn verhaal:

 

 

 .

Net als jij heb ik al wat afvalmethoden geprobeerd. Zo heb ik het dieet van Sonja bakker en het dokter Frank dieet gedaan. Eerlijk gezegd ben ik er na een tijdje mee gestopt.Ik vond het gewoon niet prettig ik werd er gewoon sacherijnig van. Ik dacht alleen maar aan eten.

 

Een tijdje terug heb ik een combinatie van afvalmethoden uitgeprobeerd en dit mij zeer goed bevallen. Hierdoor ben ik 10 kilo afgevallen. Zoals ik al zij ben ik niet de enige die dit gedaan heeft. Een zeer groot aantal van de andere deelnemers hebben ook veel gewicht verloren. Sterker nog, velen van hen zijn meer dan 8,8, 9,2 en één geval, zelfs meer dan 12,1 kilo kwijt.

 

Als je weinig tijd hebt, kun je hieronder zien wat ik gedaan heb om zoveel af te vallen. Iik raad je echter aan om een paar minuten te nemen voor het lezen van de rest van mijn verhaal. Ik ben er zeker van dat het je zal inspireren en helpen om een serieuze hoeveelheid gewicht kwijt te raken.

 

Mijn Eerste Stap:snel 10 kilo afvallen

 

Gezonde Gewoontes.

 

 

Mijn Tweede Stap:

 

De Gezonde Vet-Killer

 

 

En Dit Gebeurde Er…

 

Ik ben een persoon die een normaal leven leidt. Enkele jaren geleden was ik helemaal niet bezig om gezond te eten. Ik at alles wat ik lekker vond.

 

Deed niet aan een sport en kreeg weinig beweging. Dat was volgens mij toen geen enkel probleem. Ik was niet echt veel te zwaar. Maar de jaren verstreken en elk jaar kwamen er een paar kilo´s bij. Tot het punt dat ik een keer op een weegschaal stond en me een ongeluk schrok.

 

Gewoon 10 kilo te zwaar en achteraf gezien had ik zeer weinig energie. Toen moest ik van mezelf snel 10 kilo afvallen. Dus aan de slag met grote dieet merken. Ook heel druk aan de spinning (hard fietsen). Het mocht allemaal niet baten en na het uitgeven van een hoeveelheid geld stond ik op het punt om er mee te stoppen en de brui er aan te geven.

 

Maar Toen Verloor Ik Opeens Ruim 3 Kilo In Slechts 7 Dagen… (Lees Hier Hoe)

 

Nadat ik gestopt was met Sonja Bakker, Dr. Frank en nog een paar andere diëten, vertelde een vriend van mij over een nieuw dieet (wat eigenlijk geen dieet is): Gezonde Gewoontes. Deze manier van anders eten, drinken en leven hielp hem in een vrij korte periode veel gewicht te verliezen. Ik had er nog nooit van gehoord. Door de ervaringen die ik had opgedaan van die andere diëten, was ik eerlijk gezicht erg sceptisch. Ik vroeg mijn vriend het hemt van het lijf. Ook zocht in op internet nog het een en ander op over de gezonde gewoontes. Nadat ik er veel positieve beoordelingen over had gelezen, besloot ik het te proberen.

 

Het hele principe achter het programma is dat je stapsgewijs je eet patroon gaat veranderen. En stimuleert je stofwisseling terwijl je meer dan 3 maaltijden per dag gaat eten. Het klink misschien een beetje twijfelachtig maar kwam er all snel achter dat het werkt. Ik doe het nu al een meerdere maanden en het is nu een gewoonte geworden. Hier zal ik je straks meer over vertellen…

 

Ik bestelde de DVD’s en ging snel naar de ledenpagina. Ik heb toen op mijn gemak de eerste online video’s (die je bij de DVD’s krijgt) bekeken. Hier heb ik al een paar dingen gezien die ik nog niet wist en meteen kon toepassen. Daarna ben ik gestructureerd stap voor stap de dingen gaan doen die mij werden verteld in “het plan van aanpak” Tot mijn grote verbazing verloor ik al 3,2 kilo in week één!

 

Het programma is erg effectief, eenvoudig te volgen, goedkoop en het zeker de moeite waard is om te proberen. Als je snel wilt gaan afvallen om bijvoorbeeld weer zelfverzekerd over het strand te lopen in je zwembroek of bikini op je zonvakantie. Ik viel voor mijn gevoel te snel af. Daarom had ik besloten om mijn persoonlijke plan van de ‘Gezonde Gewoontes Methode’ enigszins aan te passen. Daarna ben ik twee dagen de gezonde gewoontes methode toegepast. De derde dag volgde ik het niet. Dit omdat ik er absoluut zeker van was dat ik toch vet ging verbranden.

 

Dit Is Wat Ik Heb Gedaan… (En Het Werkte Echt)

 

Door de info op dvd ben ik er achter gekomen, dat je van spinning wat ik zeer fanatiek 2 tot 3 keer week deed niet af zal vallen (dit klopte ook).

 

 

Daardoor ben ik op zoek gegaan naar een sport waar je goed uitgedaagd word, want daar hou ik persoonlijk wel van. De sportschool was geen uitkomst omdat die geen groep- sporten hadden waar je van afvalt. Tenminste niet wanneer ik tijd had om te sporten.

 

Wat kon ik doen? Ik had geen geld genoeg voor een persoonlijk trainer, die met me mij aan de slag kon gaan. Toch wilde ik 10 kilo afvallen en lekker sporten. Na veel zoeken op het internet en veel rond te vragen, ben ik een “thuis fitness programma” tegengekomen. Deze is door een ervaren Personal Trainer ontwikkeld.

 

De oefeningen zijn gericht voor elk niveau. Het maakt dus niet uit of je nooit hebt gesport of juist al veel gesport hebt in je leven. Je hoeft niet eens naar de sportschool. Je kunt het gewoon thuis of in achtertuin doen (als het lekker warm is natuurlijk). Het wordt stap voor stap uitgelegd.

 

In de uitleg over dit fitness programma ging het verhaal (weer) over het verhogen van je stofwisseling. Men had het ook weer over hormonen en bij dit fitness programma (vooral het groeihormoon). Hier heb ik bij de andere diëten nog nooit over gehoord. Ik denk zelf dat het hierdoor zo goed werkt. Daardoor heb ik dit fitness programma een kans gegeven.

 

De oefeningen zijn helemaal gericht op:

  1. Het verbranden van buikvet
  2. Het ontwikkelen van sterkere spieren over je volledige lichaam.
  3. Het ontwikkelen van strakke buikspieren.

 

De training vond ik de eerste keer goed te doen en het werd goed uitgelegd. Een dag er na had ik wel last van stijve spieren. Dit was volgens mijn Personal Trainer (Heb ik toch een persoonlijke trainer, ook al is hij op een DVD) een goed teken. Het gaf mij een goed gevoel tijdens het trainen en nadien had ik echt het gevoel dat ik wat gedaan had. De training duurde slechts 20 minuten en ik was klaar en was nog steeds thuis.

 

Ik doe nu 2 a 3 keer de fitness oefeningen per week, ongeveer 20 minuten per keer. En daarbij volg natuurlijk ook de Gezonde Gewoontes (2 dagen en dan weer een dag niet). Hierdoor ben ik 10 kilo afgevallen in een maand tijd.

 

Zoals je nu weet was mijn doel om 10 kilo af te vallen binnen een maand. Na een paar maand de Gezonde Gewoontes te combineren met de fitness oefeningen die ik 2 a 3 keer per week doe, is mij dit gelukt met deze combinatie van afvalmethoden. Ik ben niet alleen afgevallen ik heb ook veel meer energie en voel me gewoon veel gelukkiger. Ook ben ik veel sterker en soepeler geworden.

 

Ik hoef niet naar de sportschool. Het is heel makkelijk vol te houden en zelfs leuk om te doen.

 

Natuurlijk is het vinden van zo’n natuurlijke, gezonde en veilige combinatie een kwestie van puur geluk en als jij ook 10 kilo wilt afvallen kan ik je dit zeker aanraden. Zeker als je ook andere afvalmethoden gedaan hebt die bij nader inzien niet voor jouw het bedoelde resultaat hebben gegeven. Als je dus geen zin hebt om uren te zweten in de sportschool…

 

Bovendien geven beide producten een 30 dagen “niet-goed-geld-terug” garantie. Dus als jouw resultaten niet zo goed zijn dan die van mij, hoef je er niets voor te betalen.

 

Hieronder vind je de links naar de websites waar ik ze gevonden heb.

 

Klik hier voor De Gezonde Vet-Killer

 

Klik hier voor Gezonde Gewoontes.

 

Veel succes!

 

Peter Mulder

Tags: , , , , ,

Leave A Reply (No comments so far)

The comments are closed.

No comments yet