Hoe kun je 10 kilo afvallen in 2 maanden

.10 kilo afvallen in 2 maanden

10 kilo afvallen in 2 maanden lijkt misschien erg lastig maar ik kan je vertellen dat dit niet moeilijk hoeft te zijn als je je aan een aantal punten houd. Ik heb de meest belangrijkste op een rijtje gezet. Het zijn misschien wel de belangrijkste punten die je in elk dieet kunt toepassen.

 

Punt 1 Pak voldoende nachtrust.

 

Wat heeft dit met diëten te maken zul je jezelf afvragen. Dit is eenvoudig te verklaren. Als je lichaam te weinig slaap heeft gehad wil ze dat compenseren door het eten van voornamelijk zoete dingen. Maar ook lijkt het wel dat je onverzadigbaar bent geworden en trek krijgt in gerechten die niet zo gezond zijn zoals pizza. Door genoeg te slapen voorkom je dus dat je te veel en verkeert gaat eten.

 

Punt 2 Voorkom zoveel mogelijk stres.

 

Stres is ook een van die dingen die vaak vergeten word in de meeste diëten. Als je stres hebt maakt je lichaam namelijk een stofje aan die er voor zorgt dat vet samen met slechte stoffen uit je eten word opgeslagen. Dit is ook de reden waarom het zo lastig is om dit vet kwijt te raken. De slechte stoffen komen namelijk ook vrij als je vet gaat verliezen.

 

Punt 3 Eet zo min mogelijk suiker.

 

Bij 10 kilo afvallen in 2 maanden is het zoals bij elk dieet belangrijk dat je zo min mogelijk suikers eet. Als je suiker eet word dit snel opgenomen in je bloed waardoor de suikerspiegel te hoog word. Je lichaam maakt dan insuline aan. Insuline zorgt ervoor dat de suikerspiegel naar beneden gaat door suiker om te zetten in vet wat het lichaam weer opslaat.

 

Deze stoffen worden ook wel hormonen genoemd. Als je hier meer over wilt weten kun je hierover een gratis pdf downloaden.

 

Klik Hier Voor 3 Gratis pdf’s

Tags: , , , , ,

Leave A Reply (No comments so far)

The comments are closed.

No comments yet