10 Kilo Afvallen zonder honger gevoel.

 

10 kilo afvallen zonder honger gevoel.

.

Tien kilo afvallen lijkt heel moeilijk. Je hebt verschillende methodes die je kunt combineren als je probeert om af te vallen. Ik kan je vertellen dat het niet moeilijk is om in een paar weken 10 kilo af te vallen! Je hoeft niet te vasten of je aan een strikt trainingsschema te houden. Je hebt slechts een aantal eenvoudige tips uit de ‘De Superverbrander Methode’ nodig die je heel makkelijk kunt opvolgen.

.

Klik hier als je gratis het e-book over ‘De Superverbrander Methode’ wilt downloaden.

 

Hoe je kunt beginnen met afvallen

Als je begint met afvallen dan moet je goed weten waarom je wilt afvallen. De redenen om af te willen vallen zitten vast goed in je hoofd, maar het helpt om ze op te schrijven. Lees dit dan elke dag door, totdat je zover bent dat je er elke dag aan denkt. Ook is het belangrijk om je in te beelden hoe je je zou voelen als je je streefgewicht hebt bereikt! Op die manier behoud je je motivatie om af te vallen.

 

Gezonde tussendoortjes

Ook moet je weten dat je veel groenten, fruit, vlees en/of vis nodig hebt wanneer je probeert om een afvaldieet te volgen. Om van de extra kilo’s af te komen en vet te verliezen, moet je beginnen met het drinken van smoothies. Dit zijn hele gezonde drankjes. Neem in plaats van chips dus een smoothie. Een smoothie is vezelrijk en bovendien houd je na het drinken van zo’n smoothie geen hongerig gevoel over.

 

Maaltijden

Het is beter om zes kleine maaltijden te nemen dan twee grote. Veel mensen slaan een maaltijd over, vaak het ontbijt. Dat moet je nooit doen! In je afvalstrijd heb je tot zes maaltijden per dag nodig. Lees hier meer over in de ‘De Superverbrander Methode’. Door dit dieet te volgen kun je 10 kilo afvallen. Ook leer je bij deze methode hoe je ervoor zorgt dat die kilo’s niet terugkomen.

 

Koolhydraten

Het eten van koolhydraten is uit ten boze als je je aan ‘De Superverbrander Methode’ houd. Koolhydraten worden omgezet in suikers. Die suikers willen naar de lichaamscellen gaan, maar dat kan alleen als het lichaam insuline aanmaakt. Als je regelmatig en ook nog eens jaren achter elkaar veel koolhydraten eet, dan worden de cellen steeds minder actief en moet het lichaam steeds meer insuline aanmaken om al die suikers in de cellen te krijgen. Insuline is een ‘opslaghormoon’: het maakt het lichaam steeds meer in staat om vetten op te slaan.

 

Hormoonhuishouding

Wanneer je af wilt vallen is het niet alleen belangrijk om op je voeding te letten. Het is ook heel belangrijk om je hormoonhuishouding onder controle te houden. Hormonen spelen bijvoorbeeld een grote rol bij het hebben van stress. Voorkom stress als je af wilt vallen! Als je veel stress hebt zul je minder of helemaal niet afvallen.

10 kilo afvallen zonder honger gevoel

 

 

 

Sporten?

 

Ondanks dat je niet intensief hoeft te sporten, moet je alsnog wel wat simpele oefeningen doen. Ga sowieso een stukje lopen na de lunch en na het avondeten. Dit helpt niet alleen bij het afvallen, je raakt er ook meer ontspannen van. Doe oefeningen uit ‘De Superverbrander Methode’!

Hiermee kom je van de buitensporige kilo’s af én verlies je vet. Ook jij kunt makkelijk tien kilo afvallen!

 

.
Klik hier als je gratis het e-book over ‘De Superverbrander Methode’ wilt downloaden.

.

.

 

Tags: , , , , , ,

Leave A Reply (1 comment so far)


  1. annemarie
    5 jaar ago

    Geweldige TIPS! na de lunch sporten is een goed idee op zich, je kunt dan beter je stofwisseling versnellen door die voeding te verbranden…