Slank blijven in het weekend

Slank blijven in het weekend hoe doe je dat?slank blijven in het weekend

Het aftellen is begonnen… Nog een paar uurtjes en dan is het weer weekend! Het blijft een lekker gevoel, de vrijdag middag. De lange werkweek gevuld met haasten, rennen, vliegen, eindeloze vergaderingen, lastige collega’s en de snelle lunches is weer voorbij. Het weekend is bijna begonnen en het is tijd voor een beetje ontspanning. Niks moet, alles mag! Want na een week hard gewerkt te hebben mag je jezelf best een beetje verwennen toch?

Hoe zorg je nou dat je de kwijt geraakte pondjes gedurende de werkweek er in het weekend niet weer net zo hard aankomen?

Laat de zoete gemixte drankjes staan in de kroeg op de vrijdagavond en zorg dat je van te voren goed gegeten hebt zodat je de verleiding van de snacks beter kunt weerstaan. Ga je op zaterdag middag gezellig shoppen met vriendinnen? Laat de “snelle hap” bij de McDonald’s staan en zorg dat je een gezond tussendoortje bij je hebt of trakteer jezelf op een maaltijd bij een lunchroom. Op zondag lekker luieren op de bank wanneer het buiten koud is… Geen probleem. Maar het kan geen kwaad om een stukje te gaan fietsen of wandelen in de middaguren. Dit zijn enkele tip om te voorkomen dat je de gemiddelde vier kilo per jaar in het weekend erbij eet en verschijn je maandagochtend weer net zo slank op het werk.

 

Tags: , , , ,

Leave A Reply (No comments so far)

No comments yet